Contact

Fie că vrei să ne contactezi pe telefon, email, vrei să afli adresa sau cum să ajungi la noi, aici poți găsi toate informațiile necesare despre Pensiunea Aliart Zărnești.

Adresa: strada Doctor Ioan Șenchea nr. 73, Zărnești, județul Brașov.

Telefon: 0744900485, 0747771553.

Email: office@pensiuneaaliart.ro

Coordonate GPS: 45.5594441, 25.319338

Formular de rezervare: aici.

Pensiunea Aliart Zărnești

Cum să ajungi la Pensiunea Aliart Zărnești:

  • cu mașina: de la intrarea în Zărnești (indiferent că vii dinspre Râșnov sau dinspre Poiana Mărului) mergi tot înainte până la o intersecție cu semafor. Dacă vii dinspre Râșnov, la această intersecție vei merge înainte. Dacă vii dinspre Poiana Mărului, aici vei face dreapta. Mergi tot înainte pentru 2,5 km și vei ajunge la o intersecție unde se află o Biserică. Aici vei face stânga și apoi ții drumul principal pentru 600m. Pensiunea Aliart va fi pe partea dreaptă.
  • cu autobuzul: din Autogara 2 Brașov (cea de la Stadionul Tineretului) va trebui să iei autobuzul spre Zărnești. Coboară la penultima stație (sau a 7-a stație după ce ai intrat în Zărnești) unde vei vedea și o Biserică. Pensiunea Aliart este 50m mai jos de Biserică. Detalii despre orarul autobuzelor găsești aici.
  • cu trenul: din Gara Brașov iei trenul spre Zărnești. Cobori la Gara Zărnești (ultima stație a trenului). Când ieși din gară vei face dreapta și te vei îndrepta către munte. Continui pe strada principală (strada Mitropolit Ion Mețianu) până ajungi la o intersecție unde vei vedea și o Biserică. Vei merge pe strada din stânga (strada Mihai Eminescu). În capătul străzii vei merge la dreapta. După 300m, pensiunea va fi pe dreapta. Detalii despre mersul trenului găsești aici.

Date de identificare:

  • SC TROTUS SRL
  • Nr. Reg. Com.: J08/2211/1992
  • CUI: 1125533
  • Pensiunea Aliart Zărnești (3 margarete) funcționează în baza Certificatului de Clasificare nr. 16484/22.03.2023, emis de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.
  • Mai multe detalii legate de politica de confidențialitate a Pensiunii Aliart găsești aici.