Regulile casei

În calitate de gazde, ne dorim să aveți o ședere cât mai plăcută la Pensiunea Aliart Zărnești. Noi ne vom asigura că toate serviciile oferite sunt pe măsura așteptărilor și vă satisfac cerințele.

Pensiunea Aliart Zărnești este clasificată la 3 stele și funcționează după normele legislative în vigoare.

Normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premisele unei bune funcționări a pensiunii, în conditii civilizate și conform normelor legale. Ele sunt valabile pentru toți turiștii ce ne trec pragul și beneficiază de serviciile noastre.

Pentru o bună comunicare și conviețuire, vă rugăm să respectați următoarele reguli:

ACCESUL, CAZAREA ȘI SPAȚIILE COMUNE:

Accesul în pensiune se va face prin curte unde se află și poarta proprietății.

Avem rugămintea să tratați cu grijă dotările și ambianța spațiilor pensiunii.

Spațiile comune sunt pentru toți turiștii noștri, așa că vă rugăm să arătați respect prin păstrarea curățeniei în spațiile comune (living, terase). Acestea pot fi folosite de către mai multe grupuri separate.

La cazare, camerele sunt pregătite pentru check-in după ora 16. Dacă doriți să vă cazați mai repede de această oră, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi o soluție.

La plecare, vă rugăm să respectați ora 10 ca termen limită pentru check-out.

DETALII CAZARE:

Cazarea în pensiune se face prezentând actul de identitate pentru înregistrare și, ulterior, prin preluarea camerei și a cheii din ușa acesteia. Din momentul cazării, turistul răspunde pentru camera rezervată.

Tarifele camerelor sunt afișate la recepție și reprezintă contravaloarea serviciilor de cazare. Dacă rezervarea este realizată prin diferite platforme partenere, tariful aferent rezervării poate include și comisioane speciale.

Micul de dejun se poate servi zilnic, pe terasa pensiunii sau în living, la ora stabilită de comun acord cu turiștii. Micul dejun conține preparate calde, astfel că vă rugăm să respectați ora convenită de comun acord.

În camere fumatul este strict INTERZIS.

Fumatul este permis doar în curtea pensiunii sau pe terasă.

REGULI DE ORDINE INTERIOARĂ:

Sunt interzise:

 • Deteriorarea obiectelor din dotarea pensiunii. În caz contrar, responsabilii datorează societății comerciale contravaloarea obiectului deteriorat;
 • Părăsirea incintei pensiunii cu obiecte din dotarea pensiunii Aliart;
 • Deranjarea celorlalți turiști – vă rugăm să respectați liniștea între orele 22 și 9.
 • Folosirea boxelor și a altor aparate de sonorizare fără acordul personalului pensiunii. Pensiunea nu este amplasată într-o zonă izolată, ci este aproape de centrul orașului, există vecini, iar liniștea publică este obligatoriu a fi respectată.
 • Utilizarea spațiilor comune ale pensiunii sau camerelor rezervate de alți turiști. Pot exista situații în care și spațiile comune (livingul, terasa) au fost rezervate pentru alți turiști, astfel că vă rugăm să respectați intimitatea acestora;
 • Accesul în spațiile destinate personalului pensiunii;
 • Accesul în pensiune a persoanelor care nu sunt cazate, dacă acestea nu au fost anunțate la recepție;
 • Accesul în pensiune cu consumatori electrici mari, reșouri, radiatoare, fierbătoare;
 • Aruncarea mucurilor de țigări, în alte locuri decât coșuri de gunoi sau scrumiere;
 • Accesul în pensiune cu animale de companie;
 • Introducerea în pensiune a armamentului, armelor albe sau substanțelor interzise prin lege;
 • Conform legislației în vigoare, consumul sau comercializarea de substanțe halucinogene sau psihotrope sunt interzise, astfel că personalul pensiunii va contacta de îndată autoritățile în cazul în care există suspiciunea folosirii acestora în incinta pensiunii;

Turiștii sunt rugați:

 • Să nu-și lase copiii nesupravegheați;
 • Să anunțe cât de repede posibil orice defecțiune a aparatelor sau instalațiilor din dotare;
 • Să nu folosească prosoapele/așternuturile pensiunii pentru: șters părul vopsit, demachiat, curățat încălțămintea, valizele, pardoseala etc. La fel cum personalul se asigură că ele sunt în stare bună pentru turiști, și turiștii sunt obligați la rândul lor să le folosească cu respect.
 • Să respecte curățenia în spațiile comune.
 • Să respecte orele de liniște între 22 și 9.

Alte mențiuni:

Pentru consumabile suplimentare (săpun, hârtie igienică), schimbarea prosoapelor și a lenjeriei sau pentru o eventuală curățenie în cameră, vă rugăm să anunțați la recepție. Personalul nostru nu intră în cameră neanunțat.

Orice accident produs ca urmare a utilizării necorespunzătoare a obiectelor din dotare sau nerespectării prezentului regulament, nu este responsabilitatea noastră.

Orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor, nu este responsabilitatea noastră.

Gunoiul menajer și deșeurile reciclabile se vor depozita în coșurile special amenajate (fie în camere, în holul de la parter sau afară). Pentru deșeuri voluminoase, vă rugăm să folosiți pubelele aflate în curtea pensiunii.

Nu aruncați în WC obiecte care ar putea conduce la avarierea stației de colectare a reziduurilor.

Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor, sau nerespectarea normelor de curățenie și liniște, se vor lua măsuri în consecință și se vor achita sumele aferente reparării daunelor produse.

Vă mulțumim pentru cooperare și vă dorim o ședere cât mai placută la Pensiunea Aliart Zărnești!

De amintiri frumoase, ne ocupăm noi!

Vezi mai multe despre Pensiunea Aliart Zărnești.

Sigla Pensiunii Aliart Zărnești
Pensiunea Aliart Zărnești