Pensiune

Pensiune

Pensiunea noastră are trei nivele – parter, etaj și masardă. Camerele sunt la ultimele două, iar parterul servește ca loc comun pentru turiștii noștri. Accesul la etajele superioare se face prin scări interioare, astfel că nu trebuie să iei contact cu exteriorul dacă afară este vreme rea. Pensiunea are o priveliște bună spre masivele Bucegi și Postăvaru ce conturează orizontul.

Vedere din curte la Pensiunea Aliart Zărnești

Curtea

Chiar dacă verdele nu este culoarea ta preferată, nu ai cum să nu te bucuri de verdele proaspăt al gazonului din curte. Pentru că te invităm să îți petreci cât mai mult timp în aer liber, curtea pensiunii este locul ideal. Poți veni aici ca să citești, să te relaxezi, să te joci cu familia sau să te bucuri de timpul petrecut cu prietenii.

Curtea Pensiunii Aliart Zărnești

Terasele

Ca să te poți bucura și mai mult de curte, am construit aici o terasă încăpătoare unde poți sta oricând. Ea este amenajată cu mese pentru ca tu să poți servi în tihnă masa. Tot aici vei găsi și grătarul pensiunii unde te poți bucura de foc cât noi îți pregătim mâncarea. O terasă mai mică, dar numai bună ca să stai liniștit vei găsi la etajul pensiunii.

Sufrageria

Sufrageria sau living room-ul pensiunii este situat la parter. Cea mai spațioasă încăpere a pensiunii a fost gândită ca un loc unde să poți servi masa, să petreci timp cu grupul tău sau să fie găzduite evenimente. Aerul primitor al sufrageriei, la fel ca întreaga pensiune, te va face să te simți ca acasă.